Pressinfo Detalj

Personvernerklæring
MINE FAVORITTER

No Fibo favorites here yet.

  22.09.2016

  Personvernerklæring

  Salgsvilkår og personvern

  Fibo selger ikke Fibos produkter gjennom denne websiden. Salget til forbruker skjer primært gjennom 3.parts forhandlere (se liste i Norge), og all salgsrelatert dialog, inkludert reklamasjon, skal gå igjennom forhandler. Salgsvilkårene for kjøp følger inngåtte salgsavtaler.  


  Personvern

  Fibo verdsetter besøk på våre nettsider, og tilstreber å gi de besøkende en best mulig opplevelse. Dette innebærer at vi samler noe informasjon om de besøkende. Denne informasjonen lagrer vi trygt og deler den ikke med noen andre, inkludert din epost adresse (hvis du selv velger å dele den med oss) og din posisjon (om du velger å dele den i kartet for å finne din nærmeste forhandler).


  Automatisk lagring av informasjon – cookies

  Vi benytter informasjonskapsler (cookies). En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din, og vil ikke utgjøre noen sikkerhetsrisiko for deg.  Vi bruker det  for å gjøre det mulig for deg å lagre dine favoritter og for å se hvilke deler av våre nettsteder brukere besøker og å måle effektiviteten av våre reklamer og nettsøk, slik at vi kan forbedre vår kommunikasjon og våre produkter.

  Fibo bruker også tredjeparts cookies for å forbedre den totale brukeropplevelsen . Eksempler på tredjeparts informasjonskapsler som vi bruker Google Analytics, Google AdWords og YouTube.

  Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner.

  Kontakt oss

  E-post: ordre@fibosystem.com     Kundeservice: +47 38 34 33 00     Hovedkontor: +47 38 34 33 00

  Følg oss gjerne på Facebook og Instagram